Impact Downloads Impact Downloads Impact Downloads      
Linkovi PC Saveti Igre Pozadine Humor    vrati se u Impact Computers Prodavnicu >>  
        Zaštita i Sigurnost     Audio i Video     Dizajn i Foto     Desktop i Office     Drajveri     Internet      Ostalo
        Linkovi Home > Informacije
 

Kako koristiti download sekciju ?
Jednostavno. Za osnovnu navigaciju koristite jezičke. Otvaranjem odgovarajućeg jezička (Linkovi, PC Saveti, Igre i drugo) otvoriće se i dodatna navigacija u delu ispod (ukoliko postoje dodatne stranice).

Šta sadrži sekcija Linkova ?
Sekcija Linkova je i osnovna sekcija Impact Downloads poddomena. U njoj će te naći veliki izbor besplatnog softvera koji Vam preporučujemo za korištenje.

Da su linkovi direktan download softvera ?
Većina linkova Vas vodi direktno ka download stranici proizvođača softvera. Mali broj linkova napravili smo direktnim download-om i fajlove stavili na svoj server; ukoliko smo smatrali da je to neophodno. Ukoliko imate problema sa downloadom nekih fajlova - kontaktirajte nas putem kontakt stranice.

Šta instalirati ?
Ova odluka je u potpunosti na Vama. Pre svega - savetujemo Vam oprez. Opšte je poznato da mnogo instaliranog softvera može izazvati nestabilnost operativnog sistema. Razmislite dobro pre svake instalacije - da li Vam taj softver zaista treba. Sve što skinete sa ovog sajta instalirate na sopstvenu odgovornost.

Kako instalirati ?
Većina instalacija softvera se svodi na tri jednostavna koraka: potvrda licence, odabir instalacionih opcija i zaključivanje instalacije. Licenca se ne upotrebljava svaki put (iako bi trebala) - ona predstavlja pravni ugovor između Vas i proizvođača softvera koji treba da potvrdite ili odbijete. Instalacione opcije su raznovrsne i mogu da obuhvate: odabir komponenti softvera koji instalirate, odabir aktivnih funkcija koje softver treba da obavlja i drugo. Zaključivanje instalacije može, takođe, biti raznovrsno i obuhvatati: odabir postinstalacionih radnji, ikona, startup i drugo.
- Kako bi smo Vam olakšali odabir ovde ponuđenog softvera - uveli smo malu oznaku (cursor ruka) koja označava da je softver jednostavno instalirati i deinstalirati.
SAFE INSTALL

Gde mogu naći opširniji opis softvera ?
Naravno - na internet sajtu proizvođača. U pripremi su opisi procesa instalacije za većinu softvera koji Vam preporučujemo.

Zašto mi ne rade flash igre ?
Najverovatniji razlog je što niste instalirali odgovarajući plug-in za Vaš browser, u sekciji Igre možete naći link ka sajtu gde možete skinuti odgovarajući plug-in automatski. Drugi razlog može biti što Vaš browser blokira pop-up-ove - pogledajte podešavanja Vašeg browsera. Ukoliko i pored ovoga ne možete igrati igre - obratite nam se putem kontakt stranice.

Dodatne informacije ?
Impact Web Team je uvek spreman da Vam izađe u susret. Za inicijalni kontakt koristite kontakt stranicu. Mi se trudimo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i dopunimo ovu sekciju korisnim informacijama.Nabavi Thunderbird! Nabavi Firefox! Lavasoft Ad-Aware - Očistite Kompjuter Od Zlotvora Outpost Firewall Free Besplatni Antivirusni Softver Besplatni Office Paket  
     Impact IT Group, Cara Dušana 68, 21000 Novi Sad.    Prodaja notebook računara, kompjuterske opreme, multimedijalnih uređaja i servis.    Telefon: 021 / 47 - 40 - 444