Impact Downloads Impact Downloads Impact Downloads      
Linkovi PC Saveti Igre Pozadine Humor    vrati se u Impact Computers Prodavnicu >>  
        Zaštita i Sigurnost     Audio i Video     Dizajn i Foto     Desktop i Office     Drajveri     Internet      Ostalo
        Linkovi Home > Audio i Video
 
Winamp Full


 
Winamp je jedan od najboljih besplatnih audio plejera. Novi Winamp podržava upotrebu starih i novih skin-ova, donosi mnoga poboljšanja: odličnu medijsku biblioteku, podršku za rezanje i rip-ovanje muzike sa CD-ova, audio-video streaming, mnoge poboljšane plug-in-ove. Ovaj, pre svega audio (ali i video) plejer je naša definitivna preporuka (naravno - ukoliko Vas novi i odlični Windows Media Player 10 ne zadovoljava)...
 
  Veličina:   5.27 MB
  Verzija:   5.1
  OS:   Win 98/2000/XP
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
Quintessential Player
vrh strane


 
Možda niste čuli za njega, ali ovaj plejer je zaista zanimljiv i kvalitetan. Modularan je, reprodukcija zvuka mu je odlična, podržava veliki broj skin-ova koje možete menjati online, podržava većinu poznatih formata muzike, snimanje i rip-ovanje muzike, ima cross-fading efekte.. Podržava i reprodukciju videa, troši veoma malo sistemskih resursa, nova verzija ima unapređenu medija-biblioteku.
 
  Veličina:   2.3 MB
  Verzija:   4.5
  OS:   Win 95/98/Me/NT/2000/XP/2003S.
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
BSPlayer
vrh strane


 
BSPlayer pušta veliki broj medija fajlova (avi, mpg, asf, wmv, wav, mp3) a specijalizovan je u (MicroDVD, Subviewer, SubRip) DivX video reprodukciji. Podržava komand prompt, daljinsko upravljanje, pan scan itd. Poseduje veliki broj naprednih komandi, a komandni interfejs je izuzetno lagan za korištenje. Pored MV2 Player-a, on je naša definitivna preporuka, a Vaš izbor.
 
  Veličina:   1.1 MB
  Verzija:   0.84
  OS:   Win 95/98/Me/NT/2000/XP
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
MV2 Player
vrh strane


 
MV2Player je dizajniran da reprodukuje mnogobrojne multimedijalne formate. Podržava mnoge jezike i automatski prepoznaje jezik titlova. Pruža Vam odličnu kontrolu nad filmom i načinom prikaza, poseduje napredne kontrole kojima će biti zadovoljni i najzahtevniji korisnici. Podržava promenu izgleda putem skin-ova.
 
  Veličina:   0.87 MB
  Verzija:   7
  OS:   Win 95/98/Me/NT/2000/XP
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
VLC - Video Lan Player
vrh strane


 
Video Lan je izuzetno kvalitetan multimedijalni plejer koji podržava ogroman broj video-audio formata i streaming protokola. Jedan od njegovih posebnih kvaliteta je da ne zahteva posebnu instalalaciju kodeka na operativni sistem jer koristi svoje dekodere. Video Lan je ujedno i server za unicast i multicast streaming protokole. Preporučujemo ga iskusnim korisnicima.
 
  Veličina:   7.89 MB
  Verzija:   0.8.2
  OS:   Svi Windows Sistemi
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
Esencijalna Kolekcija Video Kodeka
vrh strane


 
Predstavljamo Vam grupu neophodnih video dekodera kako bi ste imali pravilnu reprodukciju zvuka i slike. Download ovih je direktno sa našeg sajta, preporučujemo da ih instalirate prikazanim redosledom (podrazumeva se da ih nemate instalirane ili da ste ih prethodno deinstalirali):
1. DivX 3.11 Alpha (Win 98/2000/XP)
2. DivX 4.12 (Win 98/2000/XP)
3. DivX 5.21 (Win 98/Me  -  Win 2000/XP)
4. XviD 1.0.2 (Win 98/2000/XP)
5. AC3 Filter v5 (Win 98/2000/XP)
6. FFDShow paket kodeka (opciono - po potrebi Win 98/2000/XP)
 
  Veličina:   --
  Verzija:   --
  OS:   --
  Licenca:   Besplatni
 
Esencijalna Kolekcija Audio Kodeka
vrh strane


 
Osim video dekodera - često su Vam potrebni i odgovarajući audio dekoderi. Windows XP dolazi sa pred-instaliranim osnovnim setom najneophodnijih kodeka za reprodukciju zvuka. Ovde Vam predstavljamo neke dodatne audio kodeke koje nemate potrebe instalirati ako ne znate šta tačno želite postići s njima.

Fraunhofer MPEG Layer-3 (mp3 audio dekoder)
CoreVorbis 1.1.0.79 (OggVorbis audio dekoder)
LAME MP3 Encoder 3.98 alpha 3 (jedan od najboljih mp3 enkodera)
Monkey's Audio 4.01 beta (audio enkoder)
 
  Veličina:   --
  Verzija:   --
  OS:   --
  Licenca:   Besplatni
 
GSpot
vrh strane


 
Ovo je izuzetno korisna aplikacija kojom možete proveriti koje kodeke koristi odgovarajući video fajl i koji Vam je kodek potreban da bi ste gledali taj fajl. Njime, takođe, možete utvrditi da li je uopšte moguća reprodukcija nekog fajla u slučaju da je oštećen.
 
  Veličina:   0.22 MB
  Verzija:   2.2.1
  OS:   Win 95/98/Me/NT/2000/XP
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
VirtualDub
vrh strane


 
VirtualDub je odlično (i besplatno) oruđe za obradu videa i snimanje istog sa TV kartica i drugih izvora (poput kamera). Poseduje mnogobrojne filtere i oruđa za dodatnu obradu videa, mnogi ga koriste i za isecanje nepoželjnih scena (npr. reklama) iz snimljenog videa. Sa njim možete kvalitetno isecati delove video fajlova. Preporučujemo ga korisnicima koj imaju osnovnog iskustva u kreiranju video materijala.
 
  Veličina:   0.67 MB
  Verzija:   1.5.10
  OS:   Win 98/Me/NT/2000/XP
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
MediaJoin
vrh strane


 
Odličan mali softver za spajanje više audio ili video fajlova. Podržava sledeće formate: mp3, wma, wav, ogg, avi, mpeg-1, mpeg-2 i wmv. Poseduje i napredna podešavanja za bitrate, frekfenciju, kanale, framerate, veličinu, tagove i dr. Nama se pokazao praktičan pri spajanju više mp3 fajlova.
 
  Veličina:   2.99 MB
  Verzija:   1.0
  OS:   Win 98/Me/2000/XP/2003S
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
Audiograbber
vrh strane


 
Audiograbber je jedan od najboljih besplatnih CD ripper-a. Na jednostavan način daje Vam potpunu kontrolu nad kvalitetom i načinom skidanja muzike sa audio CD-ova. On takođe kopira muziku sa eksternih izvora kao što su: radio, kasete, ploče i drugo. Podržava wav, mp3, wma i ogg formate. Definitivna preporuka.
 
  Veličina:   1.59 MB
  Verzija:   1.83
  OS:   Win 95/98/Me/NT/2000/XP
  Licenca:   Besplatan
SAFE INSTALL 
QuickTime Player
vrh strane


 
Adobe-ov QuickTime Player je postao standard Interneta, najčešće se koristi za najave novih holivudskih filmova (trailer-i) na Internetu i za streaming (uživo) filmove na Internetu. Poseduje sopstveni QuickTime format ".qt" (kao što RealPlayer poseduje ".rm" format) ali podržava i druge formate audio-video zapisa. Preporučujemo ga ukoliko želite gledati QuickTime filmove na Internetu.
 
  Veličina:   11.73 MB
  Verzija:   7.02
  OS:   Win 2000/XP
  Licenca:   Besplatan 
RealPlayer
vrh strane


 
Mnogi se slažu da nema pravog video-audio streaming-a bez RealPlayer-a. On podržava veliki broj video-audio formata, uz pomoć njega možete pratiti uživo veliki broj TV i Radio stanica putem Interneta (na primer: RTS i B92 kod nas). Ima odličnu podršku, skin-ove, ugrađen browser. Na Internetu, pored Windows Media Player-a i QuickTime Playera on je standard. Preporučujemo ga za audio-video streaming.
 
  Veličina:   9.56 MB
  Verzija:   10
  OS:   Win 98/Me/NT/2000/XP
  Licenca:   Besplatan 
Flash Player
vrh strane


 
Danas se Internet ne može zamisliti bez Macromedia Flash-a. Tokom proteklih godina on je postao standard. On omogućava nezaboravan multimedijalni doživljaj, pomoću njega možete gledati online filmove, animacije, slušati muziku, igrati igrice u svom browseru i drugo. Sa osnovnom instalacijom Win XP dolazi predinstalirana verzija Flash 5 player-a. Ovo je najnovija preporučena verzija za sve browser-e.
 
  Veličina:   0.72 MB
  Verzija:   8.0.22
  OS:   Win 98/Me/2000/XP/2003S
  Licenca:   Besplatan 
Shockwave Player
vrh strane


 
Macromedia Shockwave Player je proizvod iste kompanije koja pravi Flash Player (trenutno je to Adobe). Ovaj player se poput QuickTime, Real i Flash player-a integriše u Vaš browser. Nije u tolikoj meri zastupljen kao prethodno navedeni plejeri ali se koristi na velikom broju sajtova koji nude online igranje putem browsera. Omogućava igranje popularnih Internet 3D igara u browser-u. Preporučujemo da ga instalirate samo po potrebi.
 
  Veličina:   4.16 MB
  Verzija:   10.1.0.11
  OS:   Win 98/2000/XP
  Licenca:   Besplatan 
Nabavi Thunderbird! Nabavi Firefox! Lavasoft Ad-Aware - Očistite Kompjuter Od Zlotvora Outpost Firewall Free Besplatni Antivirusni Softver Besplatni Office Paket  
     Impact IT Group, Cara Dušana 68, 21000 Novi Sad.    Prodaja notebook računara, kompjuterske opreme, multimedijalnih uređaja i servis.    Telefon: 021 / 47 - 40 - 444